HELY

Etterem

Etterem

Az éttermünk légkondícionált, 100 ülőhellyel rendelkezik, tökéletes választás délutáni/esti eseményekhez a zarándok csoportoknak. Megegyezés szerint félpanziós vagy teljes panziós ellátást biztositunk. étlapunkról jellegzetes helyi és nemzetközi ételekeből fogyaszthat egy kellemes környezetben, amihez házi készitésű borunkat ajánljuk.

Szoba

Szoba

Többnyire két- és háromágyas szobákkal rendelkezünk, de néhány egy- illetve négyágyas szobánk is van. A villa összes szobája rendelkezik légkondícionálóval ingyenes wifi-vel, fürdőszobával és vécével. A szobák könnyen megközelíthetőek a lifttel.

SZOLGáLAT

A Niko villa a Szent Jakab templom és a Krizsevác kálvária között található. Szerenténk azt is figyelmükbe ajánlani, hogy panziónk bár a helység központjának közelében található, mégis csendes környezetet biztosit az ide látogató számára.

Kérésre szállitást biztositunk a Split-i, Dubrovniki, Szarajevói és Mostari repülőtérre.

Panziónk parkolóval rendelkezik vendégeink buszai és autói számára.

Köszönjük érdelődését és várjuk Onöket panziónkba!

MEđUGORJE

Međugorje zarándokhely 25 km-re található Mostartól délnyugat irányban. A helység lakosainak száma 4000 körüli. Međugorje kolostora 1892-ben lett fölszentelve, a templomot pedig Szent Jakab tiszeletére ajánlották, aki a zarándokok patrónusa. 1981 Junius 24. óta jelenik meg itt Szűz Mária és hoz üzenetet békéről, hitről, megtérésről, imádságról és böjtről. Ezek a csodálatos megjelenések hatással voltak az egyházra, és az egész környéken nagy feltűnést keltettek. Ezzel mára Međugorje a világ egyik leglátogatottab és legismertebb zarándokhelye lett.

A környék látogatható zarándokhelyei a Látomás-hegy (Podbrdo), a Kereszt-hegy (Krizvak) és természetesen a kolostor kápolnája. Itt tartanak rendszeresen Eukharisztiákat, és egyéb lelki összejöveteleket. Imával egybekötött lelkigyakorlatokat is szerveznek a "Sehern"-nél és a "Cenacolos"-nál. A misék horvát, német, angol, olasz és francia nyelven hangzanak el. A rózsafűzér imádság alkalmából minden vasárnap 16 órától (télen 14 órától) a Látomás-hegyen, pénteken 16 órától (télen 14 órától) pedig a Kereszt-hegyen találnak ünnepi misét az ide látogatók.