OPREMA

Restoran

Restoran

Naš je restoran klimatiziran, ima besplatni WIFI i nudi, pored 100 sjedećih mjesta, dosta prostora i za hodočasnička okupljanja. Prema dogovoru nudimo vam puni pansion, polupansion ili samo doručak. U ponudi je također domaća i internacionalna kuhinja te vino iz našeg vinograda.

Prostorija

Prostorija

Raspolažemo pretežno s dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, također s nekoliko jednokrevetnih i četverokrevetnih soba. Sve sobe su klimatizirane, imaju besplatni WIFI i svoj toalet sa tušem. Naša Villa ima dizalo (lift) za brz i lagan pristup sobama.

NAš SERVIS

Villa Niko se nalazi na mirnom mjestu između župne crkve i Križevca, ali u blizini centra.

Organiziramo prijevoz od zračnih luka Split, Dubrovnik, Sarajevo i Mostar.

Raspolažemo s dovoljno prostora za parkiranje autobusa i osobnih vozila naših gostiju.

Radujemo se vašem dolasku!

MEđUGORJE

Međugorje se nalazi 25 km jugozapadno od Mostara. Mjesto broji 4.000 stanovnika. Župa Međugorje osnovana je 1892. godine, a župna crkva posvećena je svetom Jakovu, zaštitniku hodočasnika. Od 24. lipnja 1981. godine Gospa se neprestano ukazuje dajući poruke mira i potičući na vjeru, obraćenje, molitvu i pokoru. Ukazanja su promijenila župljane, župu a i cijelu okolinu. Danas je Međugorje jedno od najpoznatijih i najposjećenijih marijanskih hodočasničkih mjesta na svijetu.

Mjesta za molitvu u župi Međugorje su: Podbrdo (brdo ukazanja), Križevac, Staza svjetlosti i župna crkva. Za hodočasnike je svakodnevno organiziran duhovni program. Organiziraju se i molitvene skupine kod vidjelaca i u "Oazi mira". Svakodnevno se služe svete mise na hrvatskom, njemačkom, engleskom, talijanskom i francuskom jeziku. Svake nedjelje u 16 sati (zimsko vrijeme: 14 sati) moli se krunica na Podbrdu (brdu ukazanja). Svakog petka u 16 sati (zimsko vrijeme: 14 sati) moli se Put križa na brdu Križevac.